Åkervägen 11 – 5 – Robertsfors kommun

Utgångspris: 795.000 kr

Beskrivning av Åkervägen 11

Nu har ni chansen att förvärva denna trevliga, välrenoverade och rymliga enplansvilla med bästa läget i populära Ånäset!
Huset har en genomgående bra standard med ljusa och fräscha ytskikt. Stig in den ljusa nyrenoverade hallen med skjutdörrsgarderober som inrymmer gott om förvaring.

Det luftiga köket med fint ljusinsläpp ger möjligheter till trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrummet har plats för en större soffa och inbjuder till socialt umgänge.
Huset inrymmer två smakfullt renoverade badrum i ljusa, fräscha nyanser. Vidare finner ni hela fyra sovrum plus att dubbelgaraget idag används som bostadsyta vilket ger ytterligare boyta som kan användas som allrum eller fler sovrum om så önskas.

På framsidan hittar vi en trevlig uteplats där familj och vänner gärna umgås. Väl uppvuxen tomt med gräsmatta i toppskick. Löpande renoveringar är gjorda under åren tex entré 2023 och badrummen 2015 och 2017.
Här bor ni i ett lugnt område med närhet till förskola, skola, coop, restaurang och bensinmack. Ånäset ligger perfekt placerat mitt emellan Umeå och Skellefteå.

Karta för Åkervägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-anaset-robertsfors-kommun-akervagen-11-21270910

Avstånd till vatten: 2300

Bild från: