Åkersbodarna Morhagsvägen 5 – 4 – Leksands kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Åkersbodarna Morhagsvägen 5

Välkommen till Suja-gården i Åkersbodarna, en omtyckt by intill Styrsjön. Fastigheten är delvis omgärdad av en klassisk gärdesgård och erbjuder en stor och lummig tomt att njuta av. Här kan du uppleva den avkopplande miljön och fördelarna med att bo i närheten av Styrsjön, där bad och fiske finns inom bekvämt promenadavstånd i byn.

Denna bostad har sedan år 2015 använts som permanentboende och erbjuder en funktionell planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning. I köket finner du en täljstenskamin som skapar en mysig atmosfär och i allrummet med vackert trägolv finns en öppen spis med insats för extra värme och komfort.

För gäster eller extra utrymme finns en gäststuga med toalett, pentry och sovdel. Här kan du ta emot besök eller använda utrymmet för uthyrning om så önskas. Dessutom finns en förrådsbyggnad med vedbod och förvaring.

Byn Åkersbodarna är välkänd för sitt vackra läge vid Styrsjön och sina fina traditioner, som Valborgsfirande, barnens midsommar och majstångsresning. Här finns också aktiviteter som Boulemästerskapen och trevliga skyltade stigar i skogen, exempelvis Pilgrimsleden, för sköna promenader.

Välkommen till Åkersbodarna Morhagsvägen – en fridfull och naturnära plats att kalla hem!

Karta för Åkersbodarna Morhagsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-akersbodarna-leksands-kommun-akersbodarna-morhagsvagen-5-21270954

Avstånd till vatten: 450 meter

Foto av: Christofer Cederberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.