Åkerkantsvägen 26 – 2 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Åkerkantsvägen 26

I Sundbyholms trivsamma kvarter, med gångavstånd till glittrande Mälaren har ni nu möjlighet att förvärva denna charmiga villa. Vackert kuperad tomt med högt utsiktsläge, lummiga buskage, takad altan och ett underbart uterum. Bjud in familj och vänner att värma sig vid den sprakande brasan efter en promenad i det vackra naturreservatet som är beläget alldeles i närheten!

Husets hjärta är den stora, sociala ytan där både kök och vardagsrum får plats. Ett kök med bra ytor för den som gillar att laga mat eller att baka. Gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror. Stor matplats i anslutning till köket med vacker utsikt över naturen. Intill köket ligger vardagsrummet där ni bekvämt sjunker ner i stor soffa och vilar ögonen på en favoritfilm eller på den värmande elden från kaminen. Bostaden erbjuder ett sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare som enkelt går att göra om till ytterligare sovrum vid behov. Goda parkeringsmöjligheter på fastighetens uppfart samt i carport med plats för två bilar. Såväl altan, uterum som trädgård gör det enkelt att känna närheten till naturen och denna vackra plats som villan är belägen på. Välkommen hem!

Här bor du i ett lugnt, naturskönt och Mälarnära läge. Via Mälarvägen tar du dig smidigt in till centrum eller Sundbyholm med bil och längst denna finns ny cykelbana att nyttja. I Sundbyholm finner du vacker bokskog och en prisbelönt gästhamn. Sundbyholm erbjuder också två restauranger, en i Sundbyholms slott och en i gästhamnen. Vidare finns omtyckt sandstrand med intilliggande lekplatser för familjens yngre medlemmar. I slottsparken anordnas på sommaren ett flertal konserter och evenemang. I närområdet finner du även Sundbyholms travbana och mycket uppskattad gårdsbutik. Med kort bilfärd om ca 10 minuter når du påfart till E-20 som tar dig till Stockholm på en timme.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning redan idag!

Karta för Åkerkantsvägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-sundbyholm-mora-eskilstuna-kommun-akerkantsvagen-26-21269842

800

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.