Åkergatan 5 – 4 – Nordmalings kommun

Utgångspris: 695 000 kr

Beskrivning av Åkergatan 5

Välkommen till denna villa belägen på Nordmailng, ett hem som erbjuder det bästa av två världar – en lugn och naturskön miljö.. Denna 1 1/3-plansvilla är perfekt för dig som söker ett familjevänligt boende med gott om utrymme, både inomhus och utomhus.

Husets hjärta är dess trevliga tomt, som erbjuder en avkopplande oas för lek, trädgårdsarbete, eller bara ren avkoppling i den friska luften. Tomten omger villan med grönska och erbjuder en privat atmosfär där livets stressiga stunder kan få vila.

Ett av husets mest attraktiva inslag är dess bergvärmesystem, en investering i både miljön och ekonomin. Bergvärmen säkerställer låga driftkostnader och ger en behaglig och jämn uppvärmning under årets kallare månader, samtidigt som det är en energieffektiv lösning.

Villan fördelar sig på 1-1/ 3 plan och erbjuder rymliga och välplanerade rum som kan anpassas efter just dina behov och önskemål. Oavsett om du letar efter ett mysigt sovrum, ett hemmakontor, eller ett lekrum för barnen, finns här flexibiliteten att skapa ditt drömhem.

Denna villa representerar en unik möjlighet att äga ett hem som kombinerar klassisk charm med moderna inslag och hållbarhet. Det är ett boende som inte bara erbjuder en plats för återhämtning och gemenskap, men också en investering i framtiden med tanke på de låga driftkostnaderna tack vare bergvärmen och husets extra isolering i väggar.

Att ha nära till skola, centrum, och viktiga serviceinrättningar som vårdcentral och matbutiker är en betydande fördel när du väljer var du ska bo. För familjer med barn är tillgängligheten till utbildningsinstitutioner en prioritet, medan tillgången till hälsovård och dagligvaruhandel förenklar vardagslivet och höjer livskvaliteten. När du bor i närheten av dessa faciliteter kan det spara både tid och transportkostnader, och bidra till en känsla av gemenskap och tillhörighet i området. Närhet till skolan innebär kortare restider för barnen, vilket kan ge dem mer tid för läxor, fritidsaktiviteter och vila. Det underlättar även för föräldrar att delta i skolans aktiviteter och möten. Ett område som är väl försett med utbildningsmöjligheter kan även ha positiv effekt på barnens sociala nätverk, där de lättare kan träffa och umgås med klasskamrater utanför skoltid.

Missa inte chansen att göra denna villa till ditt nya hem. Kontakta oss för mer information och boka en visning för att på egen hand uppleva allt det här underbara hemmet har att erbjuda.

Karta för Åkergatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-nordmaling-nordmalings-kommun-akergatan-5-21291027

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.