Åkergatan 2 – 4 – Falköpings kommun

Utgångspris: 1.250.000 kr

Beskrivning av Åkergatan 2

Välkommen till denna trevliga enplansvilla belägen på en hörntomt i ett lugnt och trivsamt område. Här erbjuds en bekväm och funktionell boendemiljö som passar både små och stora familjer.

Villan präglas av bra rymd med generösa ytor som skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet i vinkel med öppning in mot köket ger goda möjligheter till samvaro och umgänge. Köket är välutrustat med plats för matlagning och förvaring.

På den rymliga hörntomten finns gott om utrymme för lek och rekreation. Den inglasade altanen förlänger sommarkvällarna och erbjuder en fridfull plats att njuta av både sol och skugga.

Villan är försedd med ett rymligt garage med eldriven port som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt plats för fordon, verktyg och andra redskap.

Sammanfattningsvis erbjuder denna trevliga enplansvilla en bekväm och trivsam boendemiljö med gott om plats för både vardagsliv och avkoppling.

Fastigheten är belägen i det familjära samhället Vartofta knappt 1 mil, ca 10 minuter med bil, från Falköpings stad. Det ör gångavstånd till Vartofta förskola och Vartoftaskolan som har årskurser från F-6. Bussförbindelser till Falköping.

Varmt välkommen!

Karta för Åkergatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vartofta-falkopings-kommun-akergatan-2-21297472

2700

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.