Aggarpsvägen 26 – 4 – Svedala kommun

Utgångspris: 5.195.000 kr

Beskrivning av Aggarpsvägen 26

Det är inte ofta villor i Aggarp blir till salu! Nu har du chansen att bo i en charmig sekelskiftesvilla med en fantastisk omgivning där känslan av att bo på landet möter det centrala läget. Här njuter du av en härlig grönskade miljö på sommarkvällarna och titta ut över åkrarna på en lugn och privat plats. Bara en gata över nås du av Åkerbruket i Svedala vilket ger närhet till förskola, skola och cykelbanor för den yngre att ta sig själv till vänner och aktiviteter. På landet mitt i centrum, det bästa av två världar! Med 15 minuters gångavstånd till byn når du tågstationen, matbutiker, restauranger och gym.

Nu har du en fantastisk möjlighet att förvärva denna unika och mycket välskötta sekelskiftesvilla som byggdes i början av 1900-talet på Aggarsvägen 26 i Svedala. Villan erbjuder 130 kvm boarea fördelat på två plan med 50 kvm biarea. Villan byggdes år 1905 och har värdeår 1929. På tomten som vätter mot sydväst finner du en stallbyggnad där möjligheterna är oändliga! Här har du möjlighet att bygga en extra övernattningslägenhet eller för dig som driver en verksamhet/hobby finns det mycket potential. Med en tomt på 1250kvm ger det stora härliga ytor med mycket möjligheter. Här finns det plats för den som önskar att odla och plantera, ha ett växthus eller anlägga en pool med ett stort härligt trädäck. Kanske blir stallbyggnaden ett poolhus med spa-avdelning. Bara fantasin sätter gränser!

Stig in och möts av en rymd med härligt ljusinsläpp från höga fönsterpartier och stora sociala ytor. Här tar du dig från rum till rum i stora vackra valv som andas det gamla i en stilren modern touch. Huvudentrén bjuder på vackra fönsterparti där det erbjuds goda möjligheter för ett hemmakontor. Precis intill har du en idyllisk hästhage att blicka ut över. Vidare kommer du till vardagsrummet som är stort och rymligt med plats för en stor möbelgrupp. En perfekt plats att umgås med familj och vänner intill den vackra braskaminen. Här finns goda möjligheter att höja takhöjden som det en gång varit. Föreställ dig känslan av att addera en vacker takrosett och plocka fram ennu mer karaktär som andas sekelskifte. Här finns chansen till ditt drömhem!

Från vardagsrummet nås du vidare till det stora köket, även här med plats för en stor möbelgrupp för härliga middagar. Här är ett kök för dig som älskar att laga mat eller baka med stora arbetsytor med mycket förvaring. Från köket når du till tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter. Vidare förbi köket kommer du till nästa entré med WC. Här finns bra med förvaringsutrymme att använda som groventré för familjens alla ytterkläder och aktiviteter. I anslutning till groventrén finns ett magiskt stort uterum med stora ytor och härliga fönsterparti. Så fort solen tittar fram är detta en plats man vill vara på! Från tidig vår till sen höst. En känsla som måste upplevas personligen på plats!

En trappa upp möts du av vackra stora fönsterpartier med en idyllisk utsikt över åkrarna. Allrummet är en rymlig plats för en extra soffgrupp där barnen kan umgås med vänner. Här finner du även det stora badrummet med dusch. På ovanvåningen finns två stora generösa sovrum. Ett sovrum erbjuder bra med garderobsförvaring och rymligt med plats för en större säng och skrivbord. Nästa sovrum är ett riktigt master bedroom med stora lyxiga ytor. Här finns goda möjligheter att dela till fler sovrum vid behov. Se gärna vår alternativa planlösning för ideér.

Varmt välkommen på visning av Aggarsvägen 26! Anmälan krävs, boka på www.elitefastighet.se

Karta för Aggarpsvägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-aggarp-svedala-kommun-aggarpsvagen-26-21284089

1400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.