Åda Golfväg 3 – 5 – Trosa kommun

Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Åda Golfväg 3

Välkommen till drömvillan på Åda Golfväg 3, en fantastisk familjevilla som erbjuder en unik livsstil vid golfbanan! Här får du inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva och njuta av varje dag på ett sätt som få andra platser kan erbjuda.

Denna villa är inte bara ett hus; det är en livsstil. Från den stora arkitektritade trädgården som blommar i en färgsprakande prakt från tidig vår till sen höst till de flertalet uteplatser där du kan följa solen hela dagen, har du här en oas av lugn och skönhet. Det är som att ha din egen privata park att utforska och njuta av.

När du kommer hem från dina äventyr på golfbanan eller en av de många aktiviteter som Åda golfklubb har att erbjuda, kommer du att uppskatta den praktiska bekvämligheten med garaget för din bil eller golfbil. Inuti huset möts du av en rymlig hall med generösa upphängningsmöjligheter och förvaring i garderob med skjutdörrar.

Det moderna köket med öppen planlösning mot vardagsrummet är perfekt för familj och underhållning. Vardagsrummet är en sann pärla med fönster i tre väderstreck och en öppen planlösning upp till nock, vilket ger en otrolig rymd och naturligt ljus. En eldstad ger inte bara värme utan också en mysig atmosfär som sprider sig genom större delen av bostaden.

På bottenvåningen finns två bekväma sovrum, och i allrummet finns möjlighet att inreda ytterligare ett sovrum om så önskas. Badrummet är smakfullt utformat med helkaklade väggar och snygg klinker på golvet. Tvättstugan med arbetsbänk och förvaring samt en praktisk groventré.

Det övre planet är en riktig fristad. Här finner du master-bedroom, rymlig klädkammare och ett härligt badrum med dusch och bastu. Från badrummet tar ni er ut till en underbar balkong i västläge med en bedårande utsikt över golfbanan.

Denna bostad är utrustad med golvvärme i hela entréplanet och även i badrummet på övre plan, vilket ger en känsla av komfort året om. Dessutom är huset anslutet till fiber, vilket gör att du kan surfa och arbeta hemifrån med hög hastighet.

Det finns även ett isolerat gästhus på tomten som för närvarande används som ett gym och träningsutrymme med golfsimulator. Här finns även uppvärmning med luft/luftvärmepump för att hålla dig bekväm under träningen.

Sammantaget är Åda Golfväg 3 en drömvilla som kombinerar stil, komfort och en unik livsstil i en fantastisk miljö vid golfbanan. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem, välkommen till Åda Golfväg 3 på lugn återvändsgatan längs med Åda golfklubb!

Karta för Åda Golfväg 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ada-trosa-kommun-ada-golfvag-3-20717415

Avstånd till vatten: 2000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.