Åda Dal 13 – 5 – Trosa kommun

Utgångspris: 7.480.000 kr

Beskrivning av Åda Dal 13

Vinter börjar så sakteliga gå mot vår och på den stora altanen med det soldränkta läget tar ni vara på dygnets ljusa timmar och samlas för lite korvgrillning och värmande kaffe. Under den här tiden på året har ni tidigare börjat drömma er bort i tankarna på utlandsresor med sol och värme. Sedan flytten gick hit till detta fantastiska hus i Åda Dal i Trosa har tankarna om solsemester utomlands på sommaren försvunnit och istället pratar ni om morgondopp vid Trosa havsbad och mysiga promenader längs Trosaån med stopp för glass och lunch på de trevliga uteserveringarna. Trosa är en levande ort även på vinterhalvåret med bland annat ett rikt föreningsliv och mysiga restauranger, men ni ser verkligen fram emot att tillbringa er första vår och sommar här på Åda Dal 13!

Några vänner till familjen kommer på besök ikväll och det blir ett stort gäng. Det har hunnit bli mörkt när gästerna kommer och den fina belysningen i fönsternischerna gör verkligen det stora köket och vardagsrummet känns stämningsfullt konstaterar du när grytan sakta puttrar färdigt på spishällen.

Barnen leker på loftet och pockar då och då på er uppmärksamhet nere i köket för att visa upp alla möjliga ”konstverk” i Lego, som de har byggt ihop. Till slut blir det middag och ni sätter er i det stora öppna rummet. Det har varit en kall vinterdag men här inne är det njutbart att tassa runt i strumplästen på det uppvärmda golvet. Samtalen blir långa och ni slår er ner i soffgrupperna.

Det blir så småningom läggdags. Efter nattning och en kopp te blir det skönt med en dusch, tänker du. Du glider in i sovrummet och tar en skön dusch i badrummet som ligger ”en suite” till Master Bedroom. Du tänder upp lite stämningsfull kvällsbelysning i fönsternischerna via en app i mobilen och avslutar ett kapitel ur den spännande deckaren du är mitt uppe i, innan du somnar till, redo och utvilad för att starta upp en ny arbetsvecka.

Skulle detta kunna vara en dag i ditt framtida liv? Trosa är ett lugnt, tryggt familjärt område som erbjuder både natur och hav. Är det något för er familj, så har ni hittat rätt.

Välkommen att höra av dig om du tror att det kan vara Åda Dal 13, som kan vara adressen dit din post skickas framöver. Innan det ges tillfälle att se huset, se vår film och fler bilder på vår hemsida. Där får du en försmak av vad som väntar dig här på Åda Dal 13 i Trosa.

Varma hälsningar,
Jonathan och teamet på Florin Partners

Karta för Åda Dal 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ada-trosa-kommun-ada-dal-13-19901416

Avstånd till vatten: 1800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.