Åbyforsvägen 4 – 5 – Växjö kommun

Utgångspris: 1.395.000 kr

Beskrivning av Åbyforsvägen 4

Välkommen till Åbyforsvägen 4 och denna välplanerade villa. Bostaden ligger på en härlig trädgårdstomt med fina ytor som omfamnar bostaden. Tack vare de tilltagna ytorna i trädgården är det lätt att skapa en rumskänsla i utemiljön med flera uteplatser som fångar alla soltimmar och bjuder in till både avkoppling och mysiga kvällar. Uppfarten som leder upp till fastigheten ger plats åt flera fordon. Trädgården gränsar mot ett skogsparti med härlig natur. Från uteplatsen och trädgården har man vyer ner mot Helgasjön och den vackra naturen är ständigt närvarande.

Villan om 97+97 kvadratmeter har idag Idag flera rum som kan anpassas efter behov vilket skapar stora möjligheter för en ny ägare. Entréplan erbjuder idag ett kök, vardagsrum, badrum samt flera rum som antingen kan nyttjas som sovrum, matsal eller arbetsrum. Bostadens källare är anpassningsbar och kan användas till förvaring och funktionella ytor så som tvättstuga. Här finns även en möblerbar gillestuga att nyttja. Genomgående i bostaden finns generöst med förvaringsmöjligheter och praktiska utrymmen.

På Åbyforsvägen 4 bor man i ett lugnt och centralt villaområde i Åby. Samhället är vackert beläget vid Helgasjöns norra strand. Kontakten med naturen gör det barnvänligt och trivsamt. I Åby finns även skola samt förskola på nära håll. Ångaren Thor är ett populärt turistmål och trafikerar Helgasjön ner mot Växjö. Här finns också Åby Tjureda IF som bedriver både bandy och fotboll. Med husets belägenhet har man goda kommunikationsmöjligheter med både buss och bil in mot Växjö.

Karta för Åbyforsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-aby-vaxjo-kommun-abyforsvagen-4-21216195

Avstånd till vatten: 100 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.